”Zolang ik kan wandelen, voel ik me niet oud."

Language:
Setting:
Age Group:
Country:
Description

Guido werd 4 maanden geleden opgenomen in een woonzorgcentrum. Hij verteld over zijn betekenisvolle activiteit, wandelen. Wandelen betekend voor Guido dat hij niet oud en stijf wordt. Hij is nog steeds actief en kan genieten van de natuur. Guido doet de activiteit zowel zelfstandig als in groepsverband.

Similar stories

Bike riding is an occupation that can be done alone or with others. Bike riding...
Hi! My favorite occupation is working out. This has so many benefits both mentally and...
Actividad desarrollada por estudiantes de cuarto curso de Grado en Terapia Ocupacional, como parte de...

Report this Video

Video: ”Zolang ik kan wandelen, voel ik me niet oud."
Uploader: Marissa Bauwens

If you would like us to confirm whether action was taken on this video, please provide a contact email address. We will only use this to contact you about this report. Your data is protected in accordance with WFOT's Privacy Policy.