Dagelijkse activiteiten met mijn oppaskind

Description

In mijn filmpje is mijn zorg oppas kind te zien. Ze heeft een verstandelijke beperking. Ik help haar met haar dagelijkste activiteiten. Ook help ik haar met de zorgmomenten

Transcription/Translation
mijn naam is renske. ik ben 25 jaar oud. ik kom uit nederland. ik ben op dit moment in het huis van mijn oppas kind. Dit is mijn tweede huis. mijn oppas kind heeft een beperking. ze betekend veel voor mij. Het voelt als een zusje. Ik ben haar oppas al 4 jaar. mijn oppaskind ervaart problemen in het dagelijks handelen. Ik help haar met de dagelijkse verzorgen, zoals aankleden en douche. Ook doen we veel leuke activiteiten zoals. bakken, dansen, zingen en zwemmen. Als ze blij is ben ik dat ook! Ik zelf ervaar geen problemen in mijn activiteiten ik voer alles uit zoals ik dat graag zou willen. Het geeft mij een goed gevoel dat ik haar kan helpen. Help elkaar! samen kunnen wij dit aan. Elke dag vraagt ze naar mij, wanneer ik weer kom. Haar helpen is voor me belangrijk. Ik word er zelf blij van! Maar ook zei is blij. Misschien geen activiteit maar wel een persoon waar ik betekenis volle activiteiten uitvoer. En met mij hulp kan ze dit doen.

Report this Video

Video: Dagelijkse activiteiten met mijn oppaskind
Uploader: Renske Groenendaal

If you would like us to confirm whether action was taken on this video, please provide a contact email address. We will only use this to contact you about this report. Your data is protected in accordance with WFOT's Privacy Policy.